Sypeppen Mars 2018

31 mars, 2018 0 av mikael
Nu är UFOmånaden avslutad för i år och jisses så mycket fina återbrukade plagg och avslutade projekt som ni skickat in! Det har varit så peppig stämning i kommentarsfälten på bloggen och facebook med projekt som varit liggandes i tio år men som nu avslutats. Den här månaden har vi sytt i knappar, lagat dragkedjor, repat upp, sprättat och sytt om, återbrukat, börjat om på nytt och avslutat. Vi har bestigit berg tillsammans! Jag vill från djupet av mitt hjärta säga TACK! Tack för all inspiration, pepp och glädje ni  ger till sypeppen! Nu kollar vi in alla återbrukade och avslutade projekt! 

 
Alicias byxor
 
 
Julias Kaktusdyna
 
Linnéas rutiga klänning

Alexandras lapptäcke

Åsas sovorm

 
Elins klänning 
 
 
 Liselotts väska 
 

Fredrikas sammanfattde UFOn

Josefines sammanfattade UFOn
 
 
 

Nessies kofta

 

Elins bolero

 
Karins tröja