Sypeppens insamling: Maj 2018

1 maj, 2018 0 av mikael

Glad första maj på er! Hoppas ni haft en fin valborg och att ni har en vårig och festlig dag framför er! Kanske hinner ni med att sy nån liten söm eller sticka några maskor och glöm sedan inte att skicka in ert bidrag med länk i det här inlägget! 

24012018-IMG_9371

Sömnadsinlägg under april på Josefines blogg: 

 
Sömnadsinlägg under april på Fredrikas blogg: 
 
Untitled
 
Godbitar ur arkivet:
 

Så här går det till:

1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.

3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a – 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i  detta inlägget  
 


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.

 
 

 

Untitled