Greta gästbloggar – Här kommer alla svar!

10 juni, 2018 0 av mikael
24042017-IMG_5482

Vill fråga Greta vilken hennes favvomat är och om hon har nåt kul egensinnigt beteende.

Hej Ronette! Att välja favoritmat är såå svårt! Jag älskar allt! Godast är ju maten när en är riktigt hungrig och det är jag oftast. Torrfoder är ju ett säkert kort för det finns oftast hemma och jag har just lärt mig att öppna matskåpet själv och bita mig in i påsen, så det är en fördel med torrfodret. Men jag tackar verkligen inte nej till att slicka visparna när Fredrika vispat grädde. Andra saker som slinker ner när Fredrika inte hinner med är bladspenat, pizza, vegetariska biffar, brunsås och persilja. Som sagt är jag inte jättekräsen! Jag skulle kunna prata om mat i evigheter men vi får nog skutta vidare till nästa fråga! 

 
Jag får ofta höra att jag är lite som en hund. Jag gillar att äta upp all mat på en gång, jaga boll och pinnar och följer gärna efter Fredrika och Björn vart de än går. Om Fredrika går iväg för långt så jag inte vågar följa med brukar jag sitta och jama på henne så det hörs över hela Dals Långed. Det brukar göra susen! Då kommer hon oftast tillbaks snabbare.

04092016-IMG_0946

Jag undrar vad fredrika gör som du verkligen inte tycker om. Och vad hon gör som du tycker om. Sen undrar jag hur du gör för att busa med fredrika och vad hon tycker om det. Ditt absolut bästa bus!

 
Åh det finns MYCKET hon gör som jag inte gillar. Hon är väldigt sträng när det kommer till maten, inte ens om jag mjaouar mitt värsta böjer hon sig och ger lite mer torrfoder, då slänger hon istället ut mig! Jag tycker också att det är tråkigt att hon sover så mycket på natten, jag brukar vakna där runt 04 och då känns det så tråkigt och ensamt så jag brukar lite snällt fråga om Fredrika inte vill leka lite men hon bara snarkar vidare. Då brukar jag putta ner vaser, spela lite piano och sakta, sakta putta ner allt hon har på nattduksbordet. Då brukar hon minnsann vakna! Men då brukar hon istället kasta ut mig. Taskigt! Nä nu blir jag riktigt upprörd när jag tänker på det! Men jag ska försöka komma på vad jag tycker om som hon gör. Jo men när jag har så där svårt att sova brukar Fredrika gå upp ur sängen, hämta mig och sedan lägga mig på hennes bröst samtidigt som hon kliar mig under hakan tills jag somnar, det är väldigt mysigt. Och så gillar jag när hon bäddar ner mig i sitt knä under ullfilten och så får jag ligga där och mysa i flera timmar medan hon stickar! Mitt absolut bästa bus är det där med att putta ner saker, särskilt om de har ett innehåll. Effekten blir liksom dubbelt så stor om vasen innehåller vatten! 
 
31032018-IMG_9989
 
Vem är egentligen bäst? Freddan eller Björsa
 
Nä men hallå? Vilken fråga va! Freddan är alltså Fredrikas smeknamn och Björsa är smeknamnet på hennes pappa, kommentaren är dessutom undertecknad som anonym men jag har mina misstankar om vem den kommer ifrån…. Det här är ju en lite känslig fråga eftersom det är Fredrikas blogg men jag vet samtidigt att Björsa läser den. Men om jag säger så här: Fredrika är lättare att väcka på natten när jag känner mig ensam men Björsa är inte riktigt lika sträng. Fredrika får jag till exempel inte följa med till skolan även om jag gråter medan Björsa får jag följa med nästan överallt när han renoverar och spelar in musik, fast Fredrika brukar ju klia mig under hakan på natten när jag inte kan sova…. Hm…  jag får nog säga att det äääär… Haha! Trodde du verkligen att jag skulle svara på den va? Skapa familjeintriger på internet, du som till råga på allt kommenterar anonymt. Nä den gubben går inte! 
 
Va kul det var att få svara på era frågor! Vi hörs snart igen <3 Er egen bloggkatt Greta
 
07102017-IMG_7908