Sypeppens insamling: September 2018

1 september, 2018 0 av mikael
Senste nytt på SewItYourself:
Årets sybingo är nu avslutad och vinnarna har blivit utnämda! Jag och Josefine har skrivit ett långt inlägg där ni får veta vilka som vann och se en massa fint som ni skapat under sommaren. Klicka här för att komma till inlägget. Vi vill så klart att sybingon ska fortsätta utvecklas och du får därför gärna svara på några frågor  i vår enkät. Tryck här för att komma till frågorna. STOOORT tack till alla som deltog! <3 Jag hoppas att ni alla vill fortsätta skapa med oss i sypeppen! 
 
23092017-IMG_7821

Sömnadsinlägg under augusti på Josefines blogg: 
 
14102017-IMG_8202
 
Sömnadsinlägg under augusti på Fredrikas blogg: 

Broderamera

 
Godbitar ur arkivet:
 18062017-IMG_6210

Så här går det till:

1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.


3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a – 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i  detta inlägget  

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.