Lite mera loppispinaler

2 september, 2018 0 av mikael
En eftermiddag fick jag och Becca i uppdrag att skjutsa Pelle till grannkommunen. På vägen hem valde vi att åka den gamla vägen med slingriga vägar genom skogen. Efter ett tag stötte vi på en loppisskylt och så klart svängde vi ivrigt in, väl vid loppisen visade de sig att det var stängt så vi fick moloket fortsätta på den slingriga lilla vägen fram till bästa vändpunkt och vända hem igen. Men när vi väl vänt bilen och kört tillbaks hade loppisen hunnit öppna. Vilken tur! 

25072018-IMG_1727

Allt detta plus en fin liten bänk fyndade jag! Bänken gav vi till mamma och pappa och den snälla farbrorn som hade loppisen körde hem den åt oss! 

25072018-IMG_1728

Jag hittade en STOR blåglaserad kruka som jag nu planterat örter i, en liten kruka som jag inte riktigt vet vad jag ska ha i än och så en gammal mjölkkanna att ha blommor i. 

25072018-IMG_1729

Jag fick även med mig en fin gammal kockumskastrull i jättefint skick, ett minilitet strykjärn att ha som fotorekvisita och så ett helt set med gamla kryddburkar som passar perfekt på min pyttelilla kryddhylla! Vad har du gjort för fynd den senaste tiden?