Tyger, garn och en 60-talsklänning

17 september, 2018 0 av mikael
För några veckor sedan var jag på en tripp till Stockholm. Jag orkade inte kånka med kameran men fick med mig några fina saker hem som jag tänkte visa er!  

26082018-IMG_2211

Allting lyckades bli färgmatchat också!

26082018-IMG_2212

Jag var så klart in på Tygverket en sväng! Jag har länge letat efter bra stickmarkörer och hittat en variant som jag ville testa men inte kommit mig för att beställa. Så hittade jag dem på Tygverket. Perfekt! Jag köpte även tunna fina knappnålar som ska vara extra bra för tunna tyger så det inte blir rispor och så köpte jag band som jag ska ha till mina verktyg i skolan. 

26082018-IMG_2213

På Beyond Retro hittade jag finaste grisrosa 60-talsklänningen. Personen som haft den innan har sytt in den hela vägen upp till ärmhålen vilket gör att just ärmhålen är väldigt små, så jag tror jag ska göra dem lite större. Jag köpte även ett nytt fint skrivblock att ha i skolan. 

26082018-IMG_2217

Något annat jag kollat på länge är garn till att göra en Flöjt. Efter en hel del letande bestämde jag mig för Rauma Finull och testade att lägga in olika nyanser i inköpskorgen, ta bort, lägga till, byta ordning. Så svårt! Inne på Litet nystan hade de just Rauma finull i en massa bra nyanser. Perfekt! 

26082018-IMG_2220

Avslutningsvis vill jag bara visa alla fina tyger jag fyndat på loppis i sommar. I vissa perioder och kurser i skolan går det åt så himla mycket tyg och det blir både dyrt och känns ohållbart, så nu har jag bestämt mig för att bygga upp ett gediget tygförråd. Ändå på ganska god väg va?