Nu är jag tillbaks!

21 november, 2018 0 av mikael
Hej allihopa! <3 Det känns som att det var evigheter sedan jag bloggade senast. Stickskolan har jag ju så klart bloggat om, men annars har det ekat lite tomt här. 

Jag har haft ett par intensiva månader med mycket jobb i och utanför skolan. Vi har bland annat haft ett scenkostymprojekt i skolan som slukat all min vakna tid den senaste tiden. Men nu är det klart och ni ska så klart få se bilder! 

16092018-IMG_2988

Nu har jag bestämt att resten av hösten ska bli lugn som en filbunke. Här på bloggen tänker jag mig att jag ska uppdatera er lite om vad jag har haft för mig under hösten, ni ska få se vad jag skapar på just nu, jag ska visa det jag sytt och stickat klart (och inte fotat fast att det varit klart sen i somras hehe) och så ska jag fortsätta blogga om era önskeinlägg! 

16092018-IMG_2966

Och så vill jag passa på att tacka för att du läser bloggen och alla fina kommentarer ni lämnar. Det gör mig så glad! Hoppas du får en finfin onsdag så hörs vi snart igen!