Sypeppen November: Nyponsockorna

27 november, 2018 0 av mikael
Oj vad tiden går undan hör ni! Det är redan november och hög tid att lämna in sypeppsbidraget! Egentligen är ju sista dagen att lämna in den 25 varje månad. Men ibland räcker ju tiden inte riktigt till och därför kommer mitt bidrag idag. Därför ger jag även er till imorgon på er att skicka in bidraget till november, om du glömt eller inte hunnit <3 

14102018-IMG_3211

Jag har ju faktiskt stickat två par egendesignade sockor under hösten och de måste ju få vara med på sypeppen! 

14102018-IMG_3210

De är ett par tvåfärgs-stickade, tå-upp-sockor med små söta muscher på och en istickshäl! Det ena paret stickade jag i rosa och mossgrönt. Inspirationen fick jag från nyponrosen, jag tycker den rosa rosen gör sig så himla fint ihop med sina gröna blad. 

14102018-IMG_3195

Det andra paret blev en lite snällare variant i ljusblått och ljusrosa! 

14102018-IMG_3198

Här hittar du mönster och info om du också vill sticka Nyponsockan. Det skulle göra mig så glad! <3 


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans.