Greta gästbloggar: Vykort från Dalarna

3 december, 2018 0 av mikael
Hej hej hör ni! Nu var det ett tag sedan vi hördes. Jag och Fredrika har ju haft lite bloggpaus. Hon för att hon haft så mycket att göra och jag för att jag är på semester!  

16092018-IMG_2985

Jag tyckte det var så tråkigt att vara hemma själv hela dagen och när Fredrika sen kom hem ville hon bara kolla på serier och sticka och äta godis. TRÅKIGT! Så då började jag riva ner lite krukor och andra värdsliga ting för att påminna henne om att jag är en katt med mycket energi som behöver stimulans. Till slut ringde jag min extrahusse Björsa och han sa att så kan jag ju inte ha det och så kom han och hämtade mig bums! Så nu är jag i Dalarna och jagar möss på vinden, myser i egen fåtölj framför kakelugnen och ligger på Björsas mage hela dagarna! 

16092018-IMG_2987

Eftersom Fredrika promt behövde kameran till sitt teaterprojekt i skolan får ni tåla er med några gamla bilder från skafferiet på Kyrkbacken. Vi hörs snart igen! // Er egen Gretapåvinden