Sypeppen Mars! Ufotema

1 april, 2019 0 av mikael
Här kommer mars månads sypepps-bidrag lastad med en massa UFOn och lagade alster! Visst är det skönt ändå att få lämna plats åt nya projekt! Så bra jobbat alla ni som färdigställt eller påbörjat färdigställandet av era UFOn! 

 

Av loppisfynd gjorde Sofie klart sin drömfångare som hon velat göra i flera år! Så fin! 

Mathilde passade på att laga sina sockor! Det är så lätt att den här typen av skapande, själva underhållningen av ens alster, inte blir av. Men tänk så bra det är ändå att kunna laga och färlänga livet på de en äger. Så bra! 

Och så färdigställde hon även sina handledsvärmare! Titta bara så fint stickade de är! Vilken tur att de äntligen fick komma upp ur garnkorgen! 

 

Liselotte har sytt klart den här underbara kappan till sin dotter! Visst är den röda färgen helt fantastisk! 

 

Josefine sydde klart den här superfina linneskjortan! Ibland kan det va svårt att motivera sig själv att sy klart den här typen av basplagg, men när en väl gör det har de en förmåga att bli favoritplagg i garderoben! 

Weidan från sypodden Syvapen sydde klart sina blommiga shorts så hon preciiis fick med dem i månadens sypepp. Ni förstår va mycket komplimanger hon kommer få för de här ursnygga shortsen i sommar va? 
 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans.