Sypeppens insamling: Maj 2019

1 maj, 2019 0 av mikael
 
24012018-IMG_9382

Senaste nytt på Sew It Yourself:

Årets finaste månad är här! Det brukar generera mycket bidrag till sypeppen och det ska bli så kul att få ta del av alla era projekt. Just nu har jag och Josefine inte så mycket nytt att dela med er men bakom skärmarna planerar vi årets sybingo för fullt och vi är SÅ taggade på sommaren. Jag hoppas att ni också är det! <3 

28012018-IMG_9459

Godbitar ur arkivet:

 
Sömnadsinlägg på Josefines blogg april månad:
 
Sömnadsinlägg på Fredrikas blogg april månad:
 
 

Så här går det till:

1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.

3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a – 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i  detta inlägget