Ordningen återställd

Ordningen återställd

3 maj, 2019 0 av mikael
 21042019-IMG_4865Hej alla fina! <3 Jag hoppas att ni har en lugn och skön helg framför er. Det har jag! Som ni kanske märkt här på bloggen har jag i år inte haft så mycket tid att spendera här. Skolan och andra projekt har slukat all min vakna tid.

21042019-IMG_4870

Men nu börjar det lugna ner sig. Jag har kryssat för och bockat i nästan alla ”att-göra-punkter”, skickat in ansökningar, mail och deklaration och redovisat nästan alla skolprojekt. Så maj månad planerar jag ska bli min njut-månad och jag har redan börjat ska jag säga er! Så mycket som jag sytt hemma den senaste tiden tror jag inte jag sytt på flera år (alltså sytt till mig själv för min egen skull)

21042019-IMG_4746

Jag har hunnit sortera alla mina provlappar och ätit påskgodis

21042019-IMG_4743

Planterat om mina odlingar och börja göra fint ute! Och så är ju Greta tillbaks på kyrkbacken, så nu är ordningen återställd. Men håll i hatten! För nu blåser förändringens vindar på bloggen! Som ni kanske märkt har det börjat dyka upp reklam på min blogg den senaste tiden, det är inte för att jag börjat samarbeta med diverse storföretag utan av den enkla anledningen att jag inte förnyat mitt PRO-medlemskap här på blogg.se. Jag hoppas att ni kan stå ut med det ett litet tag till! Vill du inte berätta vad du ska göra i helgen? Det var så länge sedan <3

21042019-IMG_4740