VAD JAG GÖR OM DAGARNA

VAD JAG GÖR OM DAGARNA

13 juni, 2019 0 av mikael

Även om jag älskar min utbildning är det himla skönt att få lite avbrott ibland! Nu har jag en lång sommar framför mig som kommer bestå av en massa saker som övriga året inte bjuder på! Så skönt med lite variation och att få styra sina dagar lite mer själv! De två första veckorna innan kollot kör igång jobbar jag här hemma med diverse saker. Jag glider upp ur sängen och i min nysydda morgonrock i siden, handfärgad i avocado (ni ska så klart få se snart!) dricker mängder med te medan jag knapprar på datorn.

Eftermiddagarna spenderar jag vid symaskinen och jobbar med en massa olika projekt. Det mesta är sånt som ni så småning om kommer få ta del av! De flesta av tygerna i högen är tyger jag tryckt och färgat själv precis innan skolavslutningen så att jag ska ha lite att jobba med i sommar! Jag tänkte att ni ska få se dem lite bättre i ett eget inlägg! 

Greta njuter också av sommaren och ledighet. Hon går från favoritplats till favoritplats, slickar pälsen och tar små tupplurar. 

I planteringslådorna har grödorna börjat kika upp och de dagar det är sol är det så mysigt att bara vara ute! Vad gör du om dagarna?