LÅT LOPPISSÄSONGEN BÖRJA!

LÅT LOPPISSÄSONGEN BÖRJA!

15 juni, 2019 0 av mikael

Äntligen är årets bästa loppis-tid här och jag har redan börjat fynda! Inte på nån loppis egentligen utan i två second-hand butiker. Men det är ändå nått visst med sommarfynden! 

Jag hittade en plåtburk som jag planerar att använda som kruka, en kaffeburk utan lock som jag funderar på att också använda som kruka eller kanske som vas? En riktigt illgul sjal att ha i håret, en gullig bommulsduk till köksbordet och två böcker av Francoise Sagan. 

Jag hittade världshistoriens finaste tallrikar som precis matchar mina köksluckor, en gul bakskål och en blåvit kökshandduk i linne. 

Slutligen hittade jag en till fin tallrik, en fin lampfot, rediga salladsbestick och två nystan 1-trådigt ullgarn. En ganska bra loppisrunda om jag får säga det själv!  Vad har du fyndat den senaste tiden?