VÄLKOMNA!

VÄLKOMNA!

28 juni, 2019 7 av Fredrika

VÄLKOMNA TILL MIN ALLDELES NYA OCH FINA SÖMNADSVIND! <3 Det känns så otroligt fint att den äntligen är här och att jag får bjuda in er. Jag har i flera år känt att jag velat förnya bloggen men inte riktigt vetat vad och hur. Sedan har jag sen något år tillbaks vetat vad jag ville förnya men inte hur.

Till slut tog jag mod till mig och frågade om Mikael Forsström ville hjälpa mig att göra om bloggen. Han är en kompis kompis och har hjälpt mig med lite mindre grejer till bloggen förut och jag har alltid varit väldigt nöjd med det han gjort. Till min lycka sa han ja! Och sedan dess har vi (men mest han hehe) jobbat med bloggen. Han har tolkat och översatt min tafatta skisser, gett råd och tips och förklarat allt väldigt pedagogiskt så att jag känt mig helt trygg med allt det tekniska. Dessutom har han lyckats tolka mina skisser hundra gånger bättre än vad jag någonsin hade hoppats på och jag är SÅ glad att han lyckades ta sig tiden att hjälpa mig! Jag kan varmt rekommendera Mikael! Hans mail är: mikal.forsstrom@gmail.com om någon vill komma i kontakt med honom!

Den superfina headern har Alicia så klart gjort! <3 Den har varit klar i över ett år och bara väntat på att få flytta in på en ny vind. Alicia har precis lyckats fånga känslan jag var ute efter till bloggen och det känns så otroligt fint och ärofyllt att ha hennes handmålade header högst upp på bloggen som sätter ton till alla inlägg! TACK ALICIA!

Till sist vill jag också tacka Felicia Davidsson som gjort de två fina loggorna till Sypeppen och Sew It Yourself här till höger. De har ni ju sett förut men de är lika fina då som nu.

Visst är det fantastiskt att ha så mycket kreativa människor runt omkring sig!

Så känn er som hemma! Kika runt bland flikarna och knapparna och gör er hemmastadda. Jag hoppas ni ska gilla min nya vind lika mycket som jag gör!

Lagom till sista junihelgen och den långa ljuva sommaren släpper jag alltså min blogg med dunder och brak! Första veckan utlovas inlägg varje dag! Jag kommer bland annat fortsätta att beta av era önskeinlägg, ni kommer få läsa om min utbildning, se nya bilder ur min lägenhet och ta del av hur det var när jag började sticka. Ni kommer få se lite alster jag skapat och arbeten från skolåret. Årets sybingo fortsätter så klart att leverera inlägg och så dyker det upp lite nya stickvideos. I början på juli kommer ett helt nytt projekt dyka upp här på bloggen som jag hoppas att ni kommer tycka om! Ja ni hör ju! Dunder och brak! Här med inviger jag nya vinden! Välkomna!!!