Välkommen hem till mig 2.0

Välkommen hem till mig 2.0

30 juni, 2019 4 av Fredrika

En ny blogg kräver väl också en ny rundtur i hemmet? Eller vad säger du? Det var dessutom ett av önskemålen när ni fick önska inlägg. Så så klart ska vi ta oss en rundtur! Jag bor i en etta på 38:a kvadrat i en gammal arbetarlänga. Det första du ser när du kommer in är köket! Här har jag farmors gamla utdragbara köksbord med tillhörande stolar, en nyinköpt pinnsoffa från loppis och en drös med pastelliga pinaler.

Köksbordet får ofta agera tillskärningsbord medan radion går varm i fönstret.

Mina köksluckor har den finaste åskblå färgen och rymmer allt loppisporslin jag fyndar.

Låt oss gå vidare in i salongen!

Här bor min sammetssoffa där jag sitter och stickar och kollar på serier. Mitt nya teakbord från Tradera som har en hylla för alla mina skissböcker och tidningar från Pompom och Hemslöjden

Längs taket går min bokhylla och under har vi mitt pinsamt ostämda piano.

I ena hörnet har jag min syhörna, där har det varit mycket aktivitet senaste tiden vilket gjort den lite rörig så vi tassar snabbt vidare till hemmets slutdestination

Sängen och sminkbordet! Här svirar jag om till feststassen och sussar sött om nätterna! Det var en snabbtur genom mitt hem! Hoppas du får en fin lördag!