Greta is back!

Greta is back!

2 juli, 2019 6 av Fredrika

Den nya bloggen har snart hunnit finnas i en heeeel halv vecka! Och jag tycker det är hög tid att jag, Greta, Fredrikas högra hand och kompanjon presenterar mig!

Jag är en treårig hittekatt i mina bästa år. Jag gillar att välta krukor, äta torrfoder, mysa i ulliga filtar och jaga Fredrikas fötter. Jag brukar hålla koll på Fredrikas bloggande så att allt går rätt till. Ibland när Fredrika har mycket att göra hoppar jag in här på bloggen och gästbloggar lite. Jag har även tagit på mig det viktiga uppdraget att ge en mer nyanserad bild av Fredrika.

Hon lägger ju upp många fina, mysiga och idylliska bilder av hennes liv. Jag visar den något mer stökiga verkligheten! (Ni skulle bara veta vilken slarvmaja den där Fredrika är) Ofta när hon fotar ser det ut så här. Fint på en liten plätt och totalt kaos över allt annars. Den där Fredrika på vinden skulle allt behöva lära sig ett och annat om ordning och reda!

När jag inte håller reda på Fredrika eller välter krukor (båda uppdragen äter en STOR del av min tid) Så utbildar jag mig till influencer!

Tyvärr har det inte kommit nån bra utbildning för katter än så jag är min egen lyckas smed så att säga, learning by doing osv. Vi katter får väldigt lite utrymme i sociala medier i dagens samhälle så det finns en stor lucka att fylla!

Just nu håller jag på att försöka göra ett samarbete med nått av de stora kattmats-företagen. De ligger lååångt efter i tiden. Varför finns det till exempel ingen ekologisk kattmat? Eller vegansk?

Många utgår från att katter bara vill äta kött och BEHÖVER äta kött. Men den moderna katten mår bra av att äta lite ruccola i mellanåt. Vad säger ni till exempel om torrfoder-fyllda dumplings på burk? Det vore nått va? Nu ska jag fortsätta slänga iväg lite mail. Önska mig lycka till och ha en finfin dag! Er egen influencerkatt – Greta!