En liten kvällshälsning

En liten kvällshälsning

8 juli, 2019 2 av Fredrika

Åh vad fint och roligt det känns att få blogga på nya bloggen. Jag blir SÅ glad för att ni lämnar så många kommentarer och SÅ tacksam när ni mailar och hojtar till om saker som blivit tokigt.

Som alltid i juli jobbar jag för fullt med teaterkollo. Det är fullt ös hela dagarna och verkligen ett av de bästa jobben du kan tänka dig. Dock ska jag erkänna att jag är liiiite mör om kvällarna. Så om du inte ser din kommentar är det för att jag inte hunnit godkänna den än!

Jag utlovade ju en massa inlägg under bloggens första vecka, men som den tidsoptimist jag är så fick jag inte bara plats med allt jag förberett. Men jag fortsätter att pytsa ut önskeinläggen även denna vecka, så håll utkik!

Vi har det bra helt enkelt, jag och Greta. Vi ville mest bara kika in och säga att vi är så glada att ni hänger här med oss och lämnar så fina och gulliga kommentarer och mail!

Nu ska vi krypa till kojs så vi orkar med att repa scener, sånger, danser och sy kostymer i morgon! Sov gott!