Blocka din stickning (Block your knitting)

Blocka din stickning (Block your knitting)

12 augusti, 2019 0 av Fredrika

Då var det dags för stickskolans andra och sista lektion för sommaren! Idag ska vi lära oss att göra vad som ofta blir stickningens Final tousch.

Vi ska lära oss hur du blockar din stickning! Det finns så klart lika många sätt att blocka din stickning på som det finns stickmarkörer här i världen. Hur jag blockar mina projekt kan också bero lite från projekt till projekt. Men det jag visar idag är ändå min mest använda metod!

Lektion 23 – Hur du blockar din stickning (How to block your knitting)

I lektion 23 får du lära dig hur du blockar ditt stickprojekt. Det gör du för att få rätt mått och passform på din stickning och för att få alla maskor att lägga sig till rätta!

På min youtube-kanal hittar du alla stick-lektioner, om du prenumererar på kanalen blir du dessutom först med att få reda på när jag släpper nya lektioner! Nu börjar det dessutom bli ett helt gäng med lektioner på youtube därför vore det bra att veta om det är något som fattas? Passa på att önska vilka lektioner du vill ska finnas på Stickskolan!