Söndagslunk

Söndagslunk

27 oktober, 2019 6 av Fredrika

Åh vad det är fint med helg ändå hörni. Den här hösten har hittills varit ganska intensiv och kommer nog till viss del fortsätta att vara det, som det kan vara sista året på en utbildning. Därför övar jag stenhårt på det här med återhämtning. Jag tänker att det nästan kan vara det bästa sättet att förbereda sig för livet efter den här typen av utbildning. Alltså att bli riktigt, himla bra på att återhämta sig och ta det lugnt mellan projekt.

Så de helger jag inte måste jobba övar jag allt jag kan på att koppla av och jag ska erkänna att jag faktiskt är ganska bra på det. Radion som jag önskade mig av mamma och pappa i födelsedagspresent förra året kan vara en av mina käraste ägodelar. Det är så mysigt att tassa upp på morgonen och slå på radion och sedan låta den stå på en hel söndag.

Äta långsam frukost och beta sig igenom tänkar-momenten på stickningarna så att jag sedan i veckorna bara kan sticka på.

Även Greta är en riktig hejare på avkoppling. Hon tycker också att återhämtning är viktigt!

Frukosten övergår i äppelpajs-fika och ny stickning åker fram. Tänk vad lyxigt det kan kännas att få spendera sina söndagar i en gammal pinnsoffa med en katt i knät och P1 surrandes i bakgrunden. Vad är dina bästa återhämtnings-knep?