Sypeppens adventskalender!

Sypeppens adventskalender!

29 november, 2019 1 av Fredrika

I samarbete med Husqvarna Viking

Glad advent på er! Med drygt fyra veckor kvar till jul börjar det verkligen bli dags att fundera på vad man ska ge sina nära och kära. Precis som vanligt kommer vi försöka hjälpa er lite på traven med just detta – det är nämligen dags för Sypeppens årliga adventskalender! Varje söndag fram till jul kommer vi publicera varsitt blogginlägg med tips och tutorials på julklappar du kan skapa själv. Julklappstipsen tar inte allt för lång tid att skapa (vi har ju inte så många veckor på oss) och är anpassade till både nybörjare och mer erfarna skapare. 

I år har vi för första gången en samarbetspartner med oss under adventskalender! Det är vår favorit Husqvarna Viking som är med oss igen. Jag har under många år sytt på mina två Husqvarna-maskiner, och dessutom har både Fredrika och jag overlocksmaskiner från Pfaff, som är en del av Husqvarna. Vi är båda väldigt nöjda med våra maskiner, och därför känns det otroligt kul att ännu en gång få samarbeta med Husqvarna Viking. 

Du som deltar i årets adventskalender kommer ha chansen att vinna en Husqvarna Viking Huskylock s15 (värde ca 4000 kr). Det är en fyrtrådig overlock med 15 olika sömmar, som gör att du enkelt syr i trikåtyger, och överkastar alla typer av tyger på ett snyggt och proffsigt sätt.

För att delta i adventskalendern och ha chansen att vinna Husqvarna Viking Huskylock s15 ska du:

  • visa att du deltar i adventskalendern genom att dela bilden på ditt instagramkonto, och tagga oss (siy.sewityourself) i inlägget. Bilden hittar du på vårt instagramkonto @siy.sewityourself.

 Kom ihåg att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg. 

  • Skapa en eller flera julklappar. Vi kommer ge julklappstips, men du får skapa precis vad du vill så länge du använder en textilt hantverk. 
  • Skicka en eller flera bilder på den färdiga julklappen till oss på info.sewityourself@gmail.com senast den 24/12. 
  • Vinnaren avgörs genom att vi lottar bland de som skickat in mejl med bilder på julklapparna till oss
  • För att medverka måste du vara bosatt i Sverige, och följa både oss och Husqvarna Viking på instagram. 

Bilderna du mejlar till oss kommer vi inte publicera någonstans förrän efter julafton. Om du inte vill att vi publicerar bilden alls, skriv då det i mejlet.

Vi förstår att det kan vara lite känsligt med julklappar, och att alla inte vill eller kan dela med sig av skapandeprocessen. Men om du har möjlighet vill vi gärna se vad du skapar på! Tagga gärna dina bilder på instagram med #julmedsypeppen, så att vi kan hänga med på allt ni gör!

Det ska bli så himla kul att få skapa julklappar tillsammans med er fram till jul! Så glöm inte att kika in på söndag för att öppna första adventsluckan!