Den fluffiga Virveln

Den fluffiga Virveln

15 mars, 2020 4 av Fredrika

Mönster: Modifierad Virvel basker
Garn: Borstet Alpakka
Svårighetsgrad: ▲

Den här månaden har vi ju tema UFO på Sypeppen, men jag låter ett litet annat projekt slinka in här på bloggen. Jag har som mål i år att bli bättre på att fota mina projekt när de är klara och hittills har det gått ganska bra (peppar, peppar)! Jag har nämligen fotat min tredje Virvel!

Den här gången testade jag att sticka den i ett mycket fluffigare garn och så fick jag för mig att jag till det fluffiga garnet skulle testa att lägga in fler ökningar för att göra hela baskern mer fluffig. Så jag ökade och ökade och insåg att det blev på tok för fluffigt. Så jag repade och repade. Men till slut var jag tvungen att nöja mig, det kändes som att allt fluff annars skulle försvinna ur garnet. Så som vi pratade om i podden, blev resultatet något… obskyrt… Men jag använder den glatt ändå! Slut på rapport om baskern!