Två nysydda kuddar

Två nysydda kuddar

24 mars, 2020 1 av Fredrika

Idag tänkte jag att jag skulle visa två kuddar som jag sytt klart som följd av Sypeppens UFO-månad. Det har varit skönt att ha små korta projekt att beta av från listan.

Den här lilla huvudkudden till min nya gungstol klippte jag ut alla delar till redan på jullovet men sedan blev delarna liggandes utan att nånting mer gjordes. Att sy klart den gick ju på typ trettio minuter, perfekt projekt att beta av!

Den här lilla runda kudden skulle bara stoppas och sys igen för hand. Båda kuddarna är föresten stoppade med stoppning från gamla slitna kuddar från loppis! Om du blir sugen på att sy en egen rund kudde finns det en guide här på hur du gör.

Allt som allt la jag nog högst en timme på att färdigställa de här två små projekten. Glöm inte att skicka in ditt sypeppsbidrag till Josefine senast imorgon!