I ett hus vid vägens slut

I ett hus vid vägens slut

10 oktober, 2020 8 av Fredrika

Ni är många som varit nyfikna på vart jag befinner mig nu och vad jag har för mig om dagarna. Nu ska ni få höra!

I ett hus vid vägens slut

Jag har flyttat till Göteborg och hyr ett hus tillsammans med två kompisar. Det är ett litet tvåvåningshus med putsad fasad och röda fönsterspröjs. Huset ligger mellan tre små kohagar och två grusvägar och det är så fint att vi får nypa oss i armen varje kväll.

I ett hus vid vägens slut

Vi har varsitt litet rum, lagom stort för säng, bokhylla, sminkbord och fåtölj.

I ett hus vid vägens slut

Ett litet kök lagom stort för farmors köksbord, min loppisfyndade soffa och gungstol och spontandans innan middag på fredagskvällen.

I ett hus vid vägens slut

Vi har ett stort vardagsrum lagom stort för piano och matbord med utsikt över kohagen, delar av mitt examensarbete och Eriks ärvda skivspelare.

I ett hus vid vägens slut


Vi har ett syrum(!) lagom stort för fyra symaskiner, påbörjade skisser och oavslutade projekt.

och så har vi en lagom lång liten grusväg som leder ner till en lagom stor liten badsjö.

och tar du den lilla grusvägen åt andra hållet och hoppar på bussen så får du en åktur precis lagom för att sticka några varv på stickningen på väg till mitt nya jobb som textilslöjdlärare på en högstadieskola i centrala Göteborg.

Att avsluta en utbildning och flytta till en ny stad kan ju vara mer än lagom spännande och läskigt. Men jag har några riktigt roliga projekt utöver mitt slöjdlärar-jobb som jag jobbar med under hösten och det kommer du få se mer av längre fram!

Det var en liten tjuvkik på hur mitt liv ser ut just nu. Vill du se mer av hur vi bor? Eller har du önskemål om vad du vill läsa om på bloggen? Hojta till isåfall! Jag ser så mycket fram emot att spendera mer tid här igen! Kan inte du ge en liten tjuvkik av hur ditt liv ser ut just nu som en kommentar här nedanför? Skulle vara så fint att få läsa om hur ditt liv ser ut just nu! <3