Den gul och vitrandiga

Den gul och vitrandiga

8 januari, 2021 2 av Fredrika
Den gul och vitrandiga

Nej men hörni! God fortsättning! Hoppas ni haft en fin jul i den här eländiga pandemin. Att du fått ätit knäck, maratonstickat och kollat på långa filmer eller vad nu du gillar att göra på din julledighet. Det är iallafall precis vad jag gjort. I måndags efter att jag varit hos tandläkaren och fått smärtstillande för en eländes visdomstand kickade jag igång jobbet igen. Så att jag fick en heeelt egen jobbvecka innan jag börjar jobba på skolan igen. Det är sådan lyx att få jobba ifatt i lugn och ro. Jag har börjat och avslutat varje dag den här veckan med att sticka på mitt julprojekt, som kanske ska bli ett mönster som jag släpper för att även du ska kunna sticka den. Om du vill! Men det var ju inte det jag skulle berätta om för er nu! Jag skulle ju berätta att jag fotat! ALLA mina färdiga alster som jag skapat 2020 men inte kommit mig för att fota!

Den gul och vitrandiga

Först ut, har vi den här gul och vitrandiga skönheten i form av en helt vanlig, sketen långärmat, T-shirt.

Den gul och vitrandiga

Som är sydd efter eget mönster i ett UNDERBART tyg från Tygverket. Det är liksom lite tjockare och så där rejält så att det känns riktigt lyxigt och mjukt mot huden.

Ränderna är så där perfekt fördelade i storlek och den gula i en perfekt nyans.

Gult och vitt är föresten så himla fint tillsammans!

Och det var vad jag ville visa just nu! Men håll utkik för snart kommer nytt poddavsnitt, fler färdiga alster, lite tankar om stil igen och så en stickad stass. Vi hörs snart igen!