En nygammal stickad stass

En nygammal stickad stass

15 januari, 2021 1 av Fredrika
En nygammal stickad stass

Jag tänker att vi inte bara kan kika på alster från 2020 hela tiden. Nä, vi är ju faktiskt inne på ett nytt år och då kan det ju vara härligt att blicka lite framåt! Idag gör vi det genom en stickad stass!

En nygammal stickad stass

Dagens stickade stass består av en loppisfyndad kofta som jag hittade för flera år sedan (typ 8!) på barnavdelningen. Där finns alltid de bästa midjekorta koftorna!

En nygammal stickad stass

Den är i ett ljusrosa, fluffigt ullgarn och är så fint mönsterstickad.

Halskragen är nog till och med snäppet äldre än koftan, den fick jag av mina kompisar på gymnasiet men har typ inte använt den så mycket alls. Men så hittade jag den till nyår där den blev en del av nyårsstassen och efter det har jag använt den fler gånger. Jag siar att den kommer bli väl använd 2021!

Det är det jag gillar med att vara en sparsam utrensare. Jag kan återupptäcka gamla älsklingar i garderoben och hitta något som känns alldeles nytt fastän att jag ägt det i tio år. Helt plötsligt var tiden inne igen.

Det var dagens stickade stass! Tycker du liksom jag att det är härligt att kunna upptäcka ny-gamla favoriter i garderoben eller tycker du det är skönast när garderoben består till största del av sånt du använder allt som oftast?