Vår i antågande!

Vår i antågande!

10 mars, 2021 1 av Fredrika
Vår i antågande!

Det är en vår i antågande och ÅH vad välkommen den är. Jag har alltid min bästa tid på året runt mars till maj. Jag älskar ljuset, tulpanerna, att dagarna bli längre, sol mot varma väggar, energi och pepp som kommer tillbaks, tunna strumpbyxor, korta kjolar, ljusblå ögonskugga, tulpaner, semlor, klackskor, läsa bok under filt ute och att det är ljust även när du slutar jobbet som senast. ÅH äntligen!

Vår i antågande!

Så idag ville jag mest kika in här och fira våren lite tillsammans med er genom att kika på bilder från februari och mars och drömma lite om april maj. Vill du vara med?

Vår i antågande!

Jag älskar verkligen att allt blir så mycket finare i mars. Mars är så fotovänligt!

Jag har jobbat en del på lite egna stickdesigns och färgskalan har varit så vårig och fin!

I februari bakade jag semlor och valde att göra dem mini. Ett mycket bra val! De har räckt superlänge och aldrig känts övermäktiga. Och ibland har jag smällt i mig två i ett svep.

Ett tag hade jag ett projekt som matchade perfekt med semlorna dessutom!

Greta har förlyttat sig från ullfilt till ullfilt, och från fönsterbräda till fönsterbräda. Hon riktigt njöt när det blev minusgrader och elementen bolmade ut värme. Så länge hon slapp gå ut vill säga.

Mornarna är alltid min bästa tid på dygnet. Särskilt på helger. Då älskar jag att smyga upp först, koka tevatten, slå på radion och göra frukost.

Och sedan sitta länge och sticka och kanske slå på en serie. Lite så flyter mina marsdagar fram. Kan inte du berätta om vad du är ser fram emot mest med våren (förutom vaccin dårå som vi väl alla längtar allra mest efter)