Det ljusblå hucklet!

Det ljusblå hucklet!

22 mars, 2021 6 av Fredrika
Det ljusblå hucklet!

Mönster: Deimas bandana
Garn: Sandnes Sunday och Rauma plum
Svårighetsgrad: ▲

Det ljusblå hucklet!

Jag har stickat ett fluffigt, vårigt huckle! Vem hade kunnat ana att hucklet skulle bli grejen, våren 2021. För mig alltså. Vet inte hur resten av världen ställer sig till hucklet 2021?

Det ljusblå hucklet!

Mönstret är Deimas, som gör supermycket fina stickmönster. Mönstret är ju VÄLDIGT simpelt så egentligen hade jag väl inte behövt köpa något mönster. Men det är ju roligt att stötta när någon kommer på en sån bra idé som ett stickat huckle. Mönstret var inte så pedagogiskt upplagt, vilket egentligen kanske inte gjorde något eftersom jag egentligen kunnat sticka den utan mönster. Men man gillar ju ändå när mönster är tydliga.

Det ljusblå hucklet!

Nåväl! Jag älskar konceptet av ett stickat huckle och det känns superfint att bära till sommaren som sjalett eller bara runt halsen som en scarf. Ett plus till mönstret var att man fick med styling-tips! Så kul idé!

Nu är jag sugen på att sticka ett helt dussin med hucklen att bära i vår mot varma husväggar och i sommar på soliga klippor.

Så vad känner ni? Kan hucklet va en grej 2021, eller blir jag ensam om det?