Den svartvita Svanekeblusen

22 november, 2019 2 av Fredrika

Mönster: Svanekeblus no 8 från How to do fashion
Tyg: Tunt bomullstyg från Tygverket
Svårighetsgrad: ▲▲▲

På måndag är sista dagen att lämna in ditt bidrag till månadens sypepp och det gör du här! Under helgen ska jag försöka sy klart och fota mitt bidrag som jag tror kan bli riktigt fint. Men idag ska vi titta på min tredje Svaneke-blus! Här hittar ni den första och andra.

Tyget är köpt på Tygverket och är verkligen helt underbart. Det är ett supertunt, lite stretchigt bomullstyg med små saxar och kryss på. Till kragen och knapparna hittade jag en liten svart stuvbit också i bomullstyg.

Jag är verkligen nöjd med alla mina Svanekeblusar! Men om jag ska sy en fjärde får det nog bli nån typ av variant på den. Kanske att jag ska testa plepumet som ingår i mönstret? Hm jag får fundera lite!

Hoppas du har en fin helg framför dig! <3