En hög med lagade plagg

En hög med lagade plagg

25 mars, 2020 0 av Fredrika

Jag hade höga ambitioner för årets UFO-månad och kände mig taggad både på att färdigställa och dokumentera allt. Men så blev det ju en väldigt speciell månad på många sätt. Jag har inte hunnit färdigställa allt, men jag är faktiskt väldigt nöjd ändå. Jag sydde klart två kuddar och betade av alla plagg i min lagahög utom ett. Jag har påbörjat att sy om de två plagg som ska korrigeras och har faktiskt kommit en bra bit på vägen. Hängselbyxorna hann jag inte komma igång med alls, men det gör faktiskt inget. Det kommer bli tid för det med.

Jag känner att UFO-månaden fick mig att komma igång ordentligt med sömnaden igen. Få lite struktur och pepp. Strukturen gör att det blir så mycket enklare att hålla igång sömnaden och orka sy lite på kvällarna. Dessutom håller det ju på att bli ljust igen och det gör ju också sitt!

Det jag gjort i min lagahög är:

Bytt dragkedjor
Sytt i knappar
Lagat hål
Sytt fast fållar

Nu ska jag hänga in plaggen i garderoberna igen och fortsätta sy lite på plaggen som ska korrigeras. Glöm nu inte att lämna in ditt bidrag på Josefines blogg! Det ska bli så fint att få se vad du skapat på månadens tema!