Sew along skjortblus: Det stora samlingsinlägget!

25 februari, 2017 2 av mikael

Nu har det äntligen blivit dags att kolla på alla fina blusar som syddes till min och Josefines sew along! Det har varit jätteroligt att få sy ihop med er och de är så kul att se hur olika alla blusarna blev. Jag ser redan fram emot nästa sew along! Men först ska vi så klart kolla på alla blusar!Saras blus

Ellens blus

Sandras blus

Emmas blus


Sabinas blus

Josefines blus

Fredrikas blus

Det var alla blusar för den här sew alongen. Om du inte hann färdigt din blus till insamlingen så är de så klart väldigt roligt om du, när den är klar hashtaggar med #sewalongblus, lägger upp bilder i sypeppens facebook-grupp eller skickar in den som ett bidrag till sypeppen. Jag och Josefine fortsätter att samarbeta ihop och kommer snart dela med oss av en massa nya roliga grejer. För att inte missa något av våra projekt, följ oss på vårt gemensamma instagramkonto Fredrikaochjosefine! Tack Tygverket för samarbetet!