Sew along Skjortblus: Insamlingsinlägget

20 december, 2016 0 av mikael
Det här är den sjunde och sista delen i min och Josefines sew along, där vi utifrån samma grundmönster sytt två helt olika blusar. Josefine har sytt en blus med krage med kragstånd, ok och manschetter. Jag har sytt en blus med liggande krage och rosett i halsen. Båda blusarna har bystinsnitt, knäppkant och ärmsprund. Med oss i sew alongen är även SaraSandra och Ellen. Under tiden som sew alongen pågår har vi ett samarbete med Tygverket, där ni som läsare får 10 % rabatt på ett köp på deras hemsida om ni anger koden: fredrikaochjosefine.
Pst… Ni glömmer väl inte att följa sew alongen på instagram och tagga era bilder med #sewalongblus?
Det här är mitt och Josefines sista inlägg innan vi visar upp alla era blusar. Men det behöver inte betyda att själva sew alongen är slut! Ni har nämligen enda fram till den 31 januari att skicka in era blusar! Ni skickar in erat bidrag precis som till sypeppen, alltså genom att lämna länk i detta kommentarsfältet eller genom att maila bild till nån av oss på: withheartshapedbruises.blogg@gmail.com eller fredrikapavinden@gmail.com.

Om du inte hakat på sew alongen än eller hunnit färdigt med din blus har du alltså fortfarande gott om tid att sy färdigt den! Så fortsätt att sy i lugn och ro och visa gärna hur det går för dig i facebook-gruppen och tagga dina bilder på instagram med #sewalongblus. Glöm inte att följa mitt och Josefines gemensamma instagramkonto Fredrikaochjosefine! Det ska bli så kul att få se era blusar!


Sew along med Fredrika och Josefine: Skjortblus